woensdag 1 februari 2012

Connexion TV netwerk nu op meer dan 100 bussen!

Connexxion richt zich op de uitvoering van openbaarvervoersdiensten over weg, rail en water in Nederland. Het betreft regionaal personenvervoer, almede stadsvervoer in een aantal grote en middelgrote steden.
Enige tijd geleden is Connexxion met Sternpixel een pilot-samenwerking aangegaan voor het implementeren van narrowcasting in een tiental bussen. Na een verkenningsfase, grondige metingen, testen en het gezamenlijk ontwikkelen van een strategie, is de pilotfase inmiddels afgerond en is de implementatie van een exclusief Connexxion TV netwerk op meer dan 100 bussen in Noord Holland Noord een feit. Inmiddels wordt hard gewerkt aan uitbreiding van het netwerk in de provincie Friesland. De verwachting is dat nationale uitbreiding in de toekomst zal plaatsvinden.
Sternpixel heeft aan het bestaande tv netwerk een innovatief GPS-systeem toegevoegd, waarbij specifieke reclameboodschappen, informatie en meldingen direct worden afgewisseld en aangepast worden aan de hand van de betreffende regio waar de Connexxion bussen zich bevinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten