donderdag 12 april 2012


Unieke Rowe app opdracht voor StrenPixel
Rowe Mineralölwerk is een groot en gerenommeerd Duits bedrijf, dat internationaal als één van de grote spelers gezien mag worden in o.a. de smeermiddelen, olie en antivries producten wereld. SternPixel heeft de opdracht gekregen om een unieke Rowe app te ontwikkelen. Op dit moment vinden er intensieve en inspirerende besprekingen plaats om tot een mooie en perfecte app te komen. Het design voor de app wordt ontwikkeld door het designteam van SternPixel. Door de uiteenlopende wensen en eisen van Rowe is de ontwikkeling een geweldige uitdaging, waar het totale team meer dan graag de tanden in bijt. De deadline voor de eerste versie van de Rowe app is medio mei 2012.

Uitbreiding implementatie ‘Mijn Stern App’

Binnen SternPixel  B.V. is hard gewerkt aan een speciaal voor SternDealers op maat gemaakte ‘Mijn Stern Dealer app’. Deze app biedt naast uitgebreide functionaliteiten vele opties waarvan Stern klanten kunnen profiteren. SvalaAuto, Stern Auto en Ardea Auto gaven onlangs de aftrap tot implementatie. Op korte termijn zullen ook Fitis Auto en Arend Auto worden voorzien van deze gewilde en exclusieve app. Uiteraard wordt ook hard gewerkt aan ‘Mijn Stern Dealer app’ voor de Android telefoons .Volgens verwachting zal deze in de week van 16-20 april gereed zijn.

Mijn Dealer App’ voor  iPhone en Android

Nog maar recent werd in samenwerking met Inmotiv de exclusieve ‘Mijn Dealer app’ gelanceerd. Deze exclusieve app voor de automotive sector biedt een scala aan functionaliteiten voor zowel klanten als voor de autodealer zelf. Binnen afzienbare tijd zal de app ook beschikbaar zijn voor Android versies en succesvol worden geïntroduceerd.

maandag 12 maart 2012


Veelgevraagde app voor zakelijke markt in ontwikkeling
Na een groeiend aantal aanvragen vanuit de zakelijke markt, legt Sternpixel de laatste hand aan een gloednieuwe zgn. ‘Vergaderapp’. De doelgroep bestaat o.a. uit managementleden, besturen en stuurgroepen van ondernemingen. De doelstelling was om de wirwar aan documenten, e-mails, notulen, memo’s, actiepuntenlijsten et cetera, overzichtelijk te krijgen en samen te vatten in een voor iedereen toegankelijke en transparante app. De gloednieuwe app beschikt over op maat gesneden functionaliteiten. Leden van de betreffende gebruikersgroep kunnen via de iPad documenten met elkaar –of een selectie daarvan- delen, reageren (schriftelijk of gesproken) en toevoegen. Naast het feit dat het efficiënt, snel en praktisch werkt, is alle informatie altijd en overal bij de hand.  Uiteraard zal door het reduceren van de papierwinkel een positieve bijdrage geleverd worden aan het terugdringen van milieuonvriendelijke verkwisting. Oplevering van de Vergaderapp zal binnen ca. 1  maand plaatsvinden.

Webpromotie voor klanten Sternpixel gigantisch succes
De gespecialiseerde websitepromotor van Sternpixel wordt bij een groot deel van onze klanten ingezet.  Op reguliere basis wordt een grondige en sluitende resultatenbalans opgemaakt. En deze resultaten overtreffen onze verwachtingen. Sternpixel maakt gebruik van een tweetal geavanceerde technieken, t.w.:  SEO (Search Engine Optimalization, ofwel geavanceerde techniek die zorgt voor een zo hoog mogelijke positie van de websites van onze klanten in de reguliere zoekmachines) en SEA (Serach Engine Advertising, ofwel innovatieve systemen die ervoor zorgen dat de website van onze klant bovenaan de reguliere zoekmachines wordt geplaatst aan de hand van een advertentieblok, waaraan bij het openen van de website geringe  advertentiekosten zijn verbonden).
Om een voorbeeld van het succes maar ‘ns te noemen: de website van Leaseradar (label van Sternlease), is pas in 2011 opgericht in een behoorlijk verzadigde markt. Leaseradar werkt volgens een innovatief leaseconcept en staat voor snelheid, gemak en voordelig leasen via internet, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Sternpixel heeft de website van LeaseRadar in een relatief korte periode naar een Top Tien notering in de zoekmachines weten te duwen.
Wilt u ook dat uw website in het oog springt en een zo hoog mogelijke notering verdient? Neem dan contact op met Sternpixel. Onze uitgebreide mogelijkheden lichten wij graag toe.

donderdag 9 februari 2012


Lancering eerste ‘Mijn Dealer App’ bij Automobielbedrijf Martin Schilder
Sternpixel heeft recent na een pilotperiode in samenwerking met het in automotivekringen bekende bedrijf Inmotiv (software-, diensten- en dataleverancier specifiek gericht op autobedrijven, zoals o.a. CareMail, OBS en leadservices) en Martin Schilder Automobielbedrijven (Volkswagen, Seat, Audi en Skoda) de spiksplinternieuwe ‘Mijn Dealer’ app geïmplementeerd en gelanceerd.
De mogelijkheden van de app voor klanten zijn talrijk. Zo kunnen persoonlijke gegevens worden ingezien, aangevuld, gewijzigd en gecorrigeerd. De klant kan aan de hand van de app een werkplaats- of proefritafspraak maken. Bij pech onderweg kan de klant via de app in contact komen met diverse hulpinstanties. De autodealer kan de klant op de hoogte houden van het laatste nieuws of bijv. tijdig laten weten wanneer de auto APK gekeurd dient te worden. En nog veel meer..! De klant bepaalt zelf welke info hij/zij wil ontvangen.
Starten met ‘Mijn Dealer’ is simpel; door middel van een 4-cijferige code (te vinden op de website van de dealer) of door de QR-code te scannen. De app kan gratis worden gedownload op de iPad en de iPhone en ondersteunt de resolutie van iPhone 4.
De lancering van deze eerste exclusieve ‘Mijn Dealer’ app’ is het startsein om ook bij andere automobielbedrijven tot implementatie over te gaan.

maandag 6 februari 2012

Lancering gloednieuwe website Ford Transit Connect Electric!

Azure Dynamics Corporation (de Amerikaanse partner van het automerk Ford), heeft de ontwikkeling, verkoop en service van de Ford Transit Connect Electric onder haar beheer.  Deze geavanceerde,  indrukwekkende en volledig elektrische  aangedreven bestelauto heeft in  Nederland een tweetal distributeurs;  Forddealers Ardea Auto en Van Kalmthout Auto.  Beide dealers hebben meerdere vestigingen en maken onderdeel uit van SternGroep N.V. Het unieke van dit model bedrijfswagen van Ford was reden genoeg om een exclusieve website te ontwikkelen.  Sternpixel heeft deze opdracht  met beide handen aangegrepen. Over het eindresultaat zijn alle betrokkenen meer dan tevreden. Naast een toegankelijke site, staat www.fordtransitconnectelectric.nl boordevol informatie, voorwaarden en specials.
Wij nodigen u uit om snel een kijkje te nemen!