donderdag 9 februari 2012


Lancering eerste ‘Mijn Dealer App’ bij Automobielbedrijf Martin Schilder
Sternpixel heeft recent na een pilotperiode in samenwerking met het in automotivekringen bekende bedrijf Inmotiv (software-, diensten- en dataleverancier specifiek gericht op autobedrijven, zoals o.a. CareMail, OBS en leadservices) en Martin Schilder Automobielbedrijven (Volkswagen, Seat, Audi en Skoda) de spiksplinternieuwe ‘Mijn Dealer’ app geïmplementeerd en gelanceerd.
De mogelijkheden van de app voor klanten zijn talrijk. Zo kunnen persoonlijke gegevens worden ingezien, aangevuld, gewijzigd en gecorrigeerd. De klant kan aan de hand van de app een werkplaats- of proefritafspraak maken. Bij pech onderweg kan de klant via de app in contact komen met diverse hulpinstanties. De autodealer kan de klant op de hoogte houden van het laatste nieuws of bijv. tijdig laten weten wanneer de auto APK gekeurd dient te worden. En nog veel meer..! De klant bepaalt zelf welke info hij/zij wil ontvangen.
Starten met ‘Mijn Dealer’ is simpel; door middel van een 4-cijferige code (te vinden op de website van de dealer) of door de QR-code te scannen. De app kan gratis worden gedownload op de iPad en de iPhone en ondersteunt de resolutie van iPhone 4.
De lancering van deze eerste exclusieve ‘Mijn Dealer’ app’ is het startsein om ook bij andere automobielbedrijven tot implementatie over te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten