maandag 12 maart 2012


Webpromotie voor klanten Sternpixel gigantisch succes
De gespecialiseerde websitepromotor van Sternpixel wordt bij een groot deel van onze klanten ingezet.  Op reguliere basis wordt een grondige en sluitende resultatenbalans opgemaakt. En deze resultaten overtreffen onze verwachtingen. Sternpixel maakt gebruik van een tweetal geavanceerde technieken, t.w.:  SEO (Search Engine Optimalization, ofwel geavanceerde techniek die zorgt voor een zo hoog mogelijke positie van de websites van onze klanten in de reguliere zoekmachines) en SEA (Serach Engine Advertising, ofwel innovatieve systemen die ervoor zorgen dat de website van onze klant bovenaan de reguliere zoekmachines wordt geplaatst aan de hand van een advertentieblok, waaraan bij het openen van de website geringe  advertentiekosten zijn verbonden).
Om een voorbeeld van het succes maar ‘ns te noemen: de website van Leaseradar (label van Sternlease), is pas in 2011 opgericht in een behoorlijk verzadigde markt. Leaseradar werkt volgens een innovatief leaseconcept en staat voor snelheid, gemak en voordelig leasen via internet, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Sternpixel heeft de website van LeaseRadar in een relatief korte periode naar een Top Tien notering in de zoekmachines weten te duwen.
Wilt u ook dat uw website in het oog springt en een zo hoog mogelijke notering verdient? Neem dan contact op met Sternpixel. Onze uitgebreide mogelijkheden lichten wij graag toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten